Sternkapsler
Sternbeklædning
Vandrende
Vindskede

Zinkinddækning udhæng

Udhænget på et hus er både det der beskytter hus, mur og vindue, men også det som er mest udsat.

Ved mange huse er udhænget lavet med træbeklædning, som løbende skal vedligeholdes.

Ved at få en zinkinddækning på udhænget fås ikke kun et meget eksklusivt og unikt udtryk, men udhænget gøres også vedligeholdelsesfrit, som er en opadgående trend.

Ordet udhæng kan betyde flere ting, da der også kan være tale om vindskede, eller stern.

Produkter

Skift visning:
Nr. FTMU1

Kapsel klassisk

Nr. FTMU2

Kapsel simpel

Nr. SST1

Sternbeklædning type 1

Nr. TVA1

Vandrende 1

Nr. TVA2

Vandrende 2

Nr. TVA3

Vandrende 3

Nr. SVI1

Vindskede 1

Nr. FTMU3

Kapsel til tagpap

Nr. SST2

Sternbeklædning Type 2

Inddækning af udhæng montering

Det er lettere end mange tror at lave et udhæng med zink, alu eller kobber. Vi stræber efter at det skal være muligt at for den almene gør det selv mand/kvinde at kunne montere et zink udhæng, eller alu udhæng.

Noget af det unikke ved denne type zink inddækning, er at der findes mange muligheder for hvordan det skal se ud, da de forskellige materialer giver et forskelligt udtryk til din inddækning af udhæng. Det er derfor også muligt at sætte sit eget præg på udhænget, så det ikke skal være en standardløsning, men et inddækket udhæng, som er tilpasset til huset i farver og facon.

Når zinkinddækning af udhæng skal påbegyndes, er det vigtigt at have styr på underlaget. Hernæst skal der overvejes hvilket materiale og  om det f.eks. skal være en sort inddæking af udhæng, eller noget helt andet. Under de forskellige produkter, er der lavet grundige vejledning som video og PDF, som tydeligt viser hvordan inddækning af udhæng monteres på en flot måde. Der findes monteringseksempler til sternbeklædning og vindskedeinddækning.

Ikon af udhæng i zink

Zink udhæng

Zink udhæng, er noget der bliver mere og mere populært. Fordelen ved et zink udhæng, er at mange bygninger i dag har zink ved tagrender og skotrender og når så at udhænget også bliver af zink, vil det fuldende looket på huset. Herudover gør zink udhænget, at udhænget ikke skal vedligeholdes. Zinken er vedligeholdelsesfri og passer godt ind i den trend, som boligejere ønsker.

Ikon af udhæng i aluminium

Alu udhæng

Alu udhæng, bruges mange gange hvis der ønskes en mere ensartet lakeret overflade til udhænget. Et alu udhæng er som zink ligeledes vedligeholdelsesfrit og så er det samtidig lidt billigere end zink pr m2. Aluminium er lidt anderledes at arbejde i, da det er et mere stift materiale, men det egner sig fint som et alu udhæng.

Ikon af udhæng i kobber

Kobber udhæng

Er der kobber på huset i dag, vil det være oplagt at fuldende fremtoningen på huset med et kobber udhæng. Et kobber udhæng, gør at udhænget ikke skal vedligeholdes og herudover er det flot, når kobberen er fuldendt på huset og står op at den rå mur. Et kobber udhæng er noget husejeren bliver glad for i mange år frem.

Udhænget kan være flere ting. Helt generelt er udhænget det af taget som stikker ud i gavlene og ved tagrenden. Selve sternen og vindskeden er også en del af udhænget, men hedder noget andet. Derfor bliver der nogle gange blandet sammen på ordene

Sternen er den del af udhænget der sidder ved tagrenden. Når der er udhæng på huset, er sternen mange gange lavet af et malet bræt, der skal beskytte og lukke af for tagkonstruktionen.

Vindskeden er det bræt som sidder ved gavlen og som er afslutning på tagkonstruktionen.