Produktion og afsendelse ned til 3 hverdage

Sternbeklædning

Det er super let at lave en zink stern, eller beklæde med alu/kobber. Der findes forskellige løsninger på sternbeklædning, alt efter hvad man er til, eller hvad der passer til bygningen. Alle sternbeklædninger fås i forskellige materialer. Herunder ses de forskellige løsninger. Inde ved sternbeklædningerne vil der være monteringsvejledinger, som viser hvordan sterninddækningen monteres og hvad der skal bruges af værktøj til at lave en færdig sterninddækning.

Produkter

Skift visning:
Nr. SST1

Sternbeklædning type 1

Nr. SST2

Sternbeklædning Type 2

Sterninddækning

Om der er brug for en zink stern, sort alu stern, eller en helt anden type beklædning, så er mulighederne mange indenfor sternbeklædning.

Det mest gængse materiale, er en zink sternbeklædning, men noget der også er begyndt at vinde frem, er den sorte zink, eller sort alu stern.

Det er nogle materialer som giver huset et meget eksklusivt look, samtidig med at sternbeklædningen bliver helt vedligeholdelsesfri. Sterninddækningen er let at montere og værktøjet kan lejes herinde på shoppen. Dette sikrer en flot montering. Herudover er det muligt at købe diverse tilbehør så det er let at komme i mål med sterninddækningen.

Er det ikke en sternbeklædning, men en vindskedebeklædning du er ude efter, så se mere under alu vindskede.

Stern på fladt tag der er beklædt med blank zink. Sternen har et stort udhæng
Sternbeklædning med blank zink, ligesom tagrende.

Zink stern

Zink er et grundstof, som har en naturlig ældning. Zink bliver brugt til mange typer beklædninger.

Heriblandt er stern i zink. Det vinder frem, da tagrenden mange gange er i blank zink og at det derfor ser super godt ud, når man laver en komplet zink sternbeklædning. Den blanke zink er et taknemmeligt materiale da småridser forsvinder med tiden, når zinken er patineret.

Patineringen vil ske over tid og gøre at zinkinddækningen på sternen får samme udtryk som tagrenden har. Udover den blanke zink, er det også muligt at få en sort zink stern. Dette materiale bevarer strukturen i pladen, men kommer samtidig med en meget flot finish, som er eksklusiv at se på. En zink stern, er virkeligt noget der kan sætte prikken over i’et på et hus.

Sternbeklædning med blank zink, ligesom tagrende.

Alu stern

Hvis der ønskes en alu inddækning af sternen, kan dette sagtens lade sig gøre, da det ikke er nødvendigt med lodninger på sterninddækningen.

Mange ønsker en sort alu stern, da det sorte look, som samtidig er vedligeholdelsesfri, passer til mange huse og kan give huset et ekstra løft. Alu’en er et let materiale og let at have med at gøre. Fordelene ved alu profiler til sternbrædder, er at aluminium kan fås i mange farver. Hvis der er farver du mangler, så kontakt os og vi vil se hvad der er muligt.

Sternbeklædning i zink. Kan fås som sort alu stern, eller hvad der nu passer til sternen

Prisen på sternbeklædningen kommer an på hvilket materiale sternen skal beklædes i, samt hvor lang og bred sternen er. Regn prisen direkte i browseren.

Sternbeklædningen kan laves i zink, alu og kobber og der findes forskellige farver i zink og alu, så det er muligt f.eks. at få en sort alu stern.

Når sternen beklædes med zink, alu eller kobber, bliver sternen vedligeholdelsesfri.

Tagprofiler

Facadeprofiler

Udhængsprofiler

Kapsler

Skotrende

Tagfod

Vandrende

Murkrone

Hjørner

Vandnæse

Beklædning

Vinduesprofiler

Sternkapsler

Sternbklædning

Vandrende

Vindskede

Indkøbskurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til, at du ikke har truffet et valg endnu.