Hvorfor bygningsprofiler

Bygningsprofilet bliver brugt i alle bygninger i større, eller mindre grad. Når der har været behov for zink profiler til en sag, har man ud fra fantasien skullet tegne profilet. Herefter køre ned til den lokale blikkenslager og tage en dialog om hvad der skulle klippes og bukkes. Det har været en omsonst proces, for i nogle tilfælde meget små opgaver.

Bliktud er skabt for at gøre denne proces lettere, men også mere tilgængelig. Målet er at selv handymanden har skullet kunne designe profil, finde ud af hvor meget der skal bruge og til slut selv kunne montere profilerne.

For zink, kobber og aluminium er nogle fantastiske produkter.

  • Kan genbruges i det uendelige
  • Vedligeholdelsesfri
  • Mange muligheder for design

Bliktud blev startet, da vi mener at bygningsprofiler burde være mere og lettere tilgængeligt. Ikke kun som standardstørrelser, for hvorfor bruge standard, når der bare kan laves profiler der er skræddersyet til opgaven. Mange gange er prisen tæt på den samme. Det skal være let for brugeren at finde ud af hvilke profiler man skal vælge, hvor meget der skal bruges og hvordan det monteres.

Bliktud medarbejdere

Proaktivt team

Det er medarbejderne der får det hele til at ske. Den positive stemning, smitter af hos kunder og i kvaliteten. Det letter hele processen, at der er løsningsorienterede medarbejdere.

Support på profiler

Kunden i fokus

Hos Bliktud, værnes der om kunderne. Både hele købsrejsen, men også leveringstid og produktet er vigtigt for os. Er der spørgsmål undervejs, så kontakt os!

Bygningsprofiler kvalitet2

Profiler i høj kvalitet

Det er vigtigt at bygningsprofiler laves efter den ypperste præcision, så profilerne passer over, eller til emnerne. De må hverken være for stramme, eller løse.