Produktion og afsendelse ned til 3 hverdage
Tag
Facade
Stern / vindskede

Bygningsprofiler

Design selv bygningsskabeloner. Vælg mellem en af de mange skabeloner. På denne måde arbejdes der videre med et gennemtænkt bygningsprofil, eller tegn selv dit helt eget specialprofil direkte i browseren. Det er let og selvom der vælges en skabelon, rettes alle mål inde i profileditoren, så bygningsprofilet passer perfekt til projektet.

Skift visning:
Nr. TTA1

Tagfodsblik klassisk

Nr. TSK1

Skotrende m slutblik

Nr. TTA2

Tagfodsblik Simpel

Nr. TSK2

Skotrende Klassisk

Nr. FTMU1

Kapsel klassisk

Nr. FTMU2

Kapsel simpel

Nr. SST1

Sternbeklædning type 1

Nr. FVISA1

Sålbænk vindue 1

Nr. FVISA2

Sålbænk vindue2

Nr. FVISA3

Sålbænk vindue3

Nr. FVISI1

Sideind. Vindue 1

Nr. FVISI2

Sideind. Vindue 2

Nr. FVITO1

Topinddækning Vindue 1

Nr. FHJIN

Indvendigt hjørne

Nr. FHJUD1

Udv. Hjørne 1

Nr. FHJUD2

Udv. Hjørne 2

Nr. FHJUD3

Udv. hjørne 3

Nr. FDR1

Drypnæse 1

Nr. FDR2

Drypnæse 2

Nr. TVA1

Vandrende 1

Nr. TVA2

Vandrende 2

Nr. TVA3

Vandrende 3

Nr. SVI1

Vindskede 1

Nr. TVA3

Vandrende 4

Nr. FVITO2

Topinddækning vindue 2

Nr. FTMU3

Kapsel til tagpap

Nr. FTMU4

Kapsel halv

Nr. SST2

Sternbeklædning Type 2

Specialprofiler direkte i browser

Før i tiden når der har skullet bruges et specialprofil til en opgave, så har der skullet laves en tegning af profilet. Tegningen skulle den lokale blikkenslager have, så specialprofilet kunne laves efter tegningen. Herefter kunne man så køre ned til blikkenslageren igen for at hente profilet. Bliktud har gjort op med denne proces. Der vælges enten mellem de forskellige skabeloner indenfor bygningsprofiler. Skal der bruges noget andet, kan de tegnes direkte i browseren og prisen fremgår med det samme. Herfra er det let at bruge betalingskort og så leveres profilet få dage efter på byggepladsen.

Billede af profileditor, som bruges til at tegne specialprofiler med
En blyant der viser at der tegnes et specialprofil

Specialprofil designes

Det er let selv at designe et bygningsprofil. Det sker i browseren på mobil, eller pc. Vælg en skabelon, eller tegn selv i profileringsværktøjet. Prisen fremgår når længden på bygningsprofilet er valgt. Let og sikker betalingskort løsning.

Bukkemaskine, der viser hvordan et bygningsprofil bukkes

Bygningsprofiler laves

Når ordren er lagt bliver profilet lavet hverdagen efter. Der skabes et overblik over ordren. Bygningsprofilet bliver lavet på CNC styret maskiner som sikrer en høj præcision og ensartethed.

Bygningsprofiler sendes afsted med fragtmand

Profiler sendes

Bygningsprofilerne pakkes sikkert i papkasser og sendes med hurtigst muligt med fragtmand. For det er vigtigt at have materialerne når de skal bruges. Specialprofilerne leveres enten direkte på pladsen, eller den nærmeste pakkeshop

Blank zink plade

Zinkprofiler

Zinken har en masse gode egenskaber. Når zinkprofilerne modtages, er de blanke og meget skinnende. Herfra vil zinkprofilerne langsomt begynde at patinere. Patineringen er når zinken udsættes for vand og de forskellige stoffer der er i luften. Farven på zinken vil over tid blive mere og mere mat. Ligesom det ses på tagrender, som mange gange er af zink. Zink profiler passer derfor rigtig godt til mange bygninger, da tagrender og skotrender i forvejen er af zink. Herudover har zink den fordel at man kan lodde i det. Tin smeltes til omkring 200 grader og det binder i samlingen, så zinkprofilerne er tætte.

Aluprofiler

Aluminium har dets egne fordele i forhold til de andre metaller. Alu profiler er mere stive i det. Alu er et materiale der ikke ændrer overflade på samme måde som zink og kobber. Det egner sig derfor særligt godt til at blive lakeret. Alu lister egner sig derfor særligt godt, hvis der ønskes en ensartet lakeret overflade. Alu er væsentligt lettere end både zink og kobber og det er samtidig også et billigere materiale. Aluminium kan ikke loddes, så når alu profiler skal samles, skal det være mekaniske samlinger. Det vil sige at alu profiler enten skal falses sammen, stødes sammen, overlægges sammen, eller samles med blindfalse.

Kobber profiler

Kobber er i en liga for sig. Kobberen starter helt blank, så man kan spejle sig i det. Når kobber profiler udsættes for vand udenfor vil det hurtigt skifte form. Overfladen af kobber profilerne vil få en brun varm overflade. Alt efter hvor udsat kobber profilerne er vil de efter 5-15 skifte form igen. Denne gang skifter overfladen i kobberen til en grøn farve, som det kendes ved ikoniske bygninger. Når kobber er monteret korrekt, har kobber en levetid på omkring 100 år

Et bygningsprofil, er en metalplade som er bukket i forskellige vinkler og former. Bygningsprofiler bruges til inddækninger og laves i zink, alu og kobber. Nogle af materialerne fås i forskellige farver.

Der findes standardprofiler i forskellige metaller, som bruges til de mest gængse opgaver. Mange gange er et standardprofilet bare ikke hensigtsmæssigt. Specialprofiler laves på de mål og vinkler som der ønskes, så profilet passer perfekt til opgaven.

Bygningsprofiler laves i zink, alu og kobber. De forskellige materialer har forskellige fordele. Ligesom de også kan have forskellige farver og udtryk.

Tagprofiler

Facadeprofiler

Udhængsprofiler

Kapsler

Skotrende

Tagfod

Vandrende

Murkrone

Hjørner

Vandnæse

Beklædning

Vinduesprofiler

Sternkapsler

Sternbklædning

Vandrende

Vindskede

Indkøbskurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til, at du ikke har truffet et valg endnu.